VI tot 29 juni

Online: 21-05-2020.
Hoewel aanvankelijk het plan was om aan het eind van deze maand met zomerstop te gaan. . .. . ., blijft het VI-trio ook in juni nog op de buis. Dat heeft Talpa Network laten weten aan De Telegraaf. Wel wordt het aantal uitzendingen teruggeschroefd: VI is er straks alleen nog op maandag. “Wegens succes zal Veronica Inside tot en met 29 juni op de zender te zien zijn.“

De maandageditie van VI is altijd al de meest bekeken editie van het programma. “Er is gekozen voor de maandag, zodat de mannen kunnen terugblikken op het weekend en vooruitblikken op de week. Op deze manier hopen we de fans een plezier te kunnen doen.”

Na 29 juni is er definitief een zomerstop. “Het is nog niet bekend wanneer Veronica Inside weer zal worden hervat.”

Eerder deze maand hield Johan Derksen nog rekening met een vroegtijdig einde van VI, omdat de advertentie-inkomsten van Talpa met zo’n 80 procent zijn gedaald. “Door de coronacrisis hebben bedrijven helemaal geen trek om te adverteren.”

Derksen: “Wanneer de productiekosten van zo’n programma hoger worden dan de reclame-inkomsten, dan zijn mensen bij commerciële televisiestations sneller geneigd om er een film in te gooien, in plaats van zo’n programma, want die film hebben ze toch in het magazijn liggen.”

De vrijdagavond van Veronica wordt vanaf juni ingevuld met films.