Kanye West versus Taylor Swift

Online: 24-03-2020.
Door haar ruzie met Kanye West ging Taylor Swift vier jaar lang door een hel. . . .. . Dat schrijft de zangeres in haar Instagram Stories, nu een telefoongesprek dat zij met de rapper had in z'n geheel is uitgelekt.De kwestie draait om het nummer Famous van Kanye uit 2016. Toen het nummer uitkwam zei Taylor dat ze niet op de hoogte was van de tekst. Daarop rapte Kanye: ‘Ik denk dat Taylor en ik misschien nog steeds seks zouden kunnen hebben. Waarom? Omdat ik die bitch beroemd heb gemaakt’.

Kim Kardashian nam het op voor haar echtgenoot en deelde een stukje van het telefoongesprek waarop de zangeres ermee lijkt in te stemmen. Taylor kreeg vervolgens een stortvloed aan haatreacties van Kanye-supporters over zich heen.

Sinds dit weekend circuleren opnames van het héle telefoongesprek online. Daaruit wordt duidelijk dat Kanye een deel van de tekst aan Taylor heeft voorgelegd, maar de passage waarin hij het woord bitch gebruikt nooit heeft genoemd. Ook vraagt de zangeres in het gesprek enkele keren of zij het nummer mag horen voordat het uitkomt. Dat is vervolgens nooit gebeurd.