Einde sekstape verhaal

Online: 23-03-2020.
Hulk Hogan en radiostation Cox Radio hebben een overeenkomst bereikt in de langlopende zaak. . . ..  over een sekstape van de worstelaar. Bedragen van de schikking zijn niet bekendgemaakt.
Hogan beschuldigde twee dj's van het radiostation ervan de tape aan website Gawker te hebben gelekt. Gawker publiceerde de video, die zonder Hogans medeweten werden opgenomen, in 2012. Daarop is te zien hoe de voormalig worstelaar seks heeft met de vrouw van zijn toenmalige beste vriend, radio-dj, Bubba Clem. Clem werkte tot 2014 ook bij Cox Radio en een van de aangeklaagde dj's zou hebben bekend dat hij de tape uit de studio zou hebben gestolen.
Hogan klaagde eerder al website Gawker aan, toen die de beelden publiceerde. In 2016 kreeg hij daarvoor een schadevergoeding van 140 miljoen toegewezen, waarna het mediabedrijf een faillissement moest aanvragen.

In de zaak tegen het radiostation Cox Radio eiste de worstelaar 110 miljoen dollar. De rechtszaak, die gepland stond voor januari 2021, is door de schikking nu van de baan.