Nieuwe presentatoren

Online: 14-01-2020.
Wolter Klok (27) en Maarten Steendam (40)  gaan per april het presentatieteam van Hart van Nederland . . . .. . versterken. De twee zijn hiermee de eerste mannelijke gezichten van het SBS-actualiteitenprogramma, dat sinds 1995 wordt uitgezonden.

Steendam is sinds 2013 presentator van Telegraaf TV en werkte daarvoor bij RTV Utrecht. "Hart van Nederland is altijd goed geweest in het nieuws dat mensen echt raakt. Niet de instituten of politici staan centraal, maar de Nederlanders. Dat past bij mij", zegt Steendam over zijn nieuwe klus.

"Ik kijk ernaar uit om items te maken over het nieuws dat Nederland bezighoudt en dit ook elke avond aan meer dan een miljoen mensen te presenteren."

Klok is momenteel werkzaam als presentator en redacteur bij RTV Drenthe. Als kind maakte hij al een website over Hart van Nederland en daarom werd er door Shownieuws al een reportage over hem gemaakt. "Dat ik vijftien jaar later als redacteur bij Hart van Nederland ga werken en het programma ook nog eens regelmatig mag presenteren is voor mij dus letterlijk een jongensdroom die uitkomt", zegt Klok.

Eerder werd al bekend dat NOS Jeugdjournaal-presentatrice Siham Raijoul een van de vaste gezichten wordt van het dagelijkse SBS-programma.