Uit de kweekvijver

Online: 07-10-2019.
Eindelijk mag hij zijn prijscheque bij RTL inwisselen: Jorn van Vrijaldenhoven krijg namelijk zijn eigen programma. . . . . . Elf maanden na dato. Hij mag blij zijn met het gesponsorde weekenddingetje Ski&More. De eerste aflevering van het skiprogramma wist vorige week tussen 17.00 en 17.30 uur een publiek van 65.000 kijkers (2,3 procent) te bekoren.

Ski&More, de nieuwe titel van het wintersportprogramma Off Piste dat drie seizoenen lang op zender was, stemt Jorn zelf gelukkig tevreden. “Als kind ben ik vaak met mijn ouders op wintersport gegaan en daar is mijn interesse in wintersport begonnen. Dus hoe mooi is het om ervaring op te doen als presentator, door meters te maken op de latten? Ik heb er veel zin in en ga er een mooi seizoen van maken!”

Hij doet het programma samen met Annika Pietersma, die ook het laatste seizoen van Off Piste presenteerde. “Ik heb heel veel zin in de samenwerking met Jorn en hoop weer van alles te beleven.”

Nieuw dit seizoen is dat ze ook een aantal bekende Nederlanders ontvangen die een dag meegaan met alle activiteiten. “Zo beleven onder meer Ruud Feltkamp en Danny Froger op die manier een heerlijke dag in Oostenrijk.”

Bron: MC