Flirty dancing flirt niet

Online: 07-10-2019.
Nu Wendy van Dijk uit het warme bad van The Voice is gestapt, blijkt dat de presentatrice eigenlijk helemaal niet zo’n publiekstrekker is. . . . . . Vooral de kijkcijfers op zondag zijn pijnlijk voor de presentatrice: als Linda de Mol met haar Miljoenenjacht uit beeld verdwijnt en Wendy van Dijk met Flirty Dancing ín beeld verschijnt, dan zapt 71 procent van alle SBS 6-kijkers weg. En dat staat niet op zichzelf: ook afgelopen vrijdag, met Dance Dance Dance, wist Wendy van Dijk niet te presteren.

SBS 6 had gisterenavond dé winnaar op prime time in huis: Miljoenenjacht kwam uit op een mooie 1,7 miljoen kijkers (26 procent). Toch wist Flirty Dancing daarna maar 495.000 kijkers (10 procent) vast te houden, een erg magere prestatie.

Afgelopen vrijdag begon Wendy’s tweede SBS 6-programma sinds haar vertrek bij RTL 4, namelijk Dance Dance Dance, een voormalige RTL 4-hit. Die show begon met 582.000 kijkers (10 procent), terwijl RTL 4 met The Masked Singer twee keer zo veel bekijks trok.

Al met al lijkt het erop dat Wendy van Dijk het op eigen benen, oftewel zonder het grote succes van The Voice, niet zo goed redt.

Bron: MC