Undercover met Rico

Online: 04-10-2019.
Kickbokser Rico Verhoeven heeft een rol bemachtigd in het tweede seizoen van de Netflix-misdaadserie Undercover, maakte de streamingdienst . . . . . donderdag bekend via Twitter. Of Verhoeven een grote rol heeft, is niet bekend.

De kickbokser ambieert al een tijdje een (inter)nationale acteercarrière. In een teaser op Twitter stelt Netflix de vraag "wat vinden jullie van Ferry's bodyguard?" Daarbij staat een foto van de door Frank Lammers gespeelde crimineel Ferry Bouman en Verhoeven. In het nieuwe seizoen leren zij elkaar kennen in de gevangenis, heeft de streamingdienst aan diverse media bevestigd.

De Vlaams-Nederlandse Netflix-serie Undercover draait in seizoen twee om illegale wapenhandel. Het verhaal speelt zich een jaar af na de gebeurtenissen in het eerste seizoen waarbij het thema drugshandel was en dat afgelopen voorjaar in première ging op de streamingdienst. Waarschijnlijk zijn de nieuwe afleveringen in de lente van 2020 te zien op Netflix. Langzaamaan transformeert onze knufelbokser naar het acteur-zijn. Waarschijnlijk is hij aan het voorbereiden op een sportloos bestaan.
Bron: NU