Gebedel van Carlo en Irene

Online: 04-10-2019.
2 avonden zaten ze aan de tafel bij 2 shows. Best zielig eigenlijk . . . . . als het niet om een actueel onderwerp gaat, maar enkel om gebedel om een nieuw programma Carlo Boszhard en Irene Moors zouden het leuk vinden om weer een Life 4 You-achtig programma met elkaar te maken. Dat hebben ze gisterenavond gezegd in RTL Boulevard. Moors besloot in 2014 om de stekker uit Life 4 You te trekken, tot teleurstelling van Boszhard, die vond dat ze het niet ‘for granted’ moest nemen dat ze samen tv mochten maken.

Het besluit leidde uiteindelijk tot de RTL-exit van Moors en inmiddels zien ze elkaar alleen nog maar met een fopneus op bij De TV Kantine. Inmiddels lijkt het duo wel weer zin te hebben in Life 4 You. “Wij komen zeker weer terug. Als we het juiste programma vinden, jazeker, dat willen we heel graag. Hè?“, aldus Boszhard.

Omdat er nog niets concreets is lijken de interviews vette beeld- en tafelvulling. Hilversum 1 van de 3 onderwerpen aan iedere tafel is het eigen tv-personeel. Duidelijk is ook dat Carlo en Irene niet nagedacht hebben over welke meerwaarde ze nu kunnen bieden. Ze willen gewoon weer terug naar vroeger. Zoals Carlo aangeeft: “Ehhh, een Life 4 You-setting.” Tja, de kinderen van Irene Moors zijn nu op een leeftijd dat het niet erg is als ze niet meer elke zondag met ze op de bank zit. En nu lijkt ze het programma te zijn gaan missen. En na de dramatische overstap naar SBS6 acht ze zichzelf toch nog steeds in het rijtje van Van Nieuwskerk en Beau.

Carlo dikt dat lekker aan, want hij is door het vertrek van Irene ook erg stil gevallen. Logisch dat ze terug naar vroeger willen. Maar de sympathie van de kijker hebben ze er wellicht niet meer mee. Vooral met het gegniffel over salaris, wat een waar Eva Jinek momentje bleek: “Ik verdiende MAAR 60.000 gulden.” Net als Eva Jinek die een jaarsalaris van 150.000 een minimum Nederlands inkomen vond......

Tenenkrommend is misschien nog het meest dat het due de hele week uitgenodigd is aan de tafels vanwege het 30-jarig bestaan van Telekids. En dat dit dan het gebeld is wat ze nog voor de toekomst te bieden hebben.
Bron: MC