FrogerTV - speciaal voor fans

Online: 04-10-2019.
Natasja Froger en haar gezin krijgen weer een eigen programma op RTL 4. Het gaat om het wensprogramma Lieve Frogers. . . . . . Dat heeft ze woensdagavond bekendgemaakt in RTL Boulevard.

Er staat komend seizoen veel op stapel voor Froger, vertelde ze in de showrubriek. “Nou, nog heel veel. Met Caroline en Angela nemen we nu Five Days Inside over van Beau en ik heb een nieuwtje, want we gaan met ons gezin weer een programma maken. Vanaf morgen gaat de promo lopen.“ Wat is dat voor programma? “Het is met het hele gezin en alle vier de kinderen, dus dat vinden we heel erg leuk.

Het gaat Lieve Frogers heten, een wensprogramma. Het idee is twee jaar geleden ontstaan uit Groeten uit, waarin we teruggingen in een huis met onze vier kinderen. Zonder telefoons, zonder computer, dat je echt weer even op elkaar aangewezen bent.” Die opnames zijn het gezin goed bevallen. “Dat vonden wij zo’n ontzettend leuk feestje en dat vond de kijker gelukkig ook heel erg leuk om naar te kijken. Daar kwamen al heel veel vragen uit, maar ik zei: ‘Een realitysoap, daar ben ik niet zo van, ik wil altijd wel dat het ergens over gaat.‘” “We hebben het afgelopen jaar lopen brainstormen en er is een heel leuk format uitgekomen, waarin mensen alle wensen die ze hebben mogen insturen. Wat het ook is, bijvoorbeeld: je wil een keer getrouwd worden door René of vissen met onze zoons…”

Vissen met de Froger-zoons? Hopelijk loopt de promo lang genoeg om gegadigden te vinden. Zit Nederland nog te wachten op gevallen artiesten en tv-mensen?
Bron: MC