Piemeltjenaakt

Online: 02-10-2019.
Acht bekende Nederlandse mannen gaan voor het goede doel hun piemel laten zien in . . . . . een eenmalig programma op Net5. Twee van hen zijn Thijs Römer en Simon Keizer. Dat heeft de LINDA., die achter het programma zit, laten weten. Het programma heet ‘For One Night Only: He-le-maal naakt’, draait om prostaat- en teelbalkanker en is op 14 november op de buis. “Gelukkig doen we het met z’n achten. In mijn eentje had ik echt gezegd: ‘Hell no.’ Ik ben wel nerveus“, laat Keizer weten.

Vindt hij het niet gek om zijn piemel te laten zien op de nationale televisie? “Het gaat nou eenmaal om dat gebied, dus dan moet je dat letterlijk blootgeven.”

De bekende mannen voeren een dans en striptease-act op, gebaseerd op The Full Monty. “Het bleek dat we allemaal wel ijdel waren. Je wilt toch niet met een buikje en flubberende armen op televisie. Een half jaar geleden zeiden we: ‘Dat gaan we niet doen, sporten.’ Maar toch is iedereen naar de sportschool gegaan. Ik ook.”

Thijs Römer is ook van de partij. “Samen met zeven andere toppers van mannen ga ik piemeltje naakt. Ik zeg maar gewoon waar het op staat. We gaan strippen. Zeker wel!!! Dit alles om bewustzijn te creëren rondom prostaat/teelbalkanker. Denk je ‘huh?!’ Wacht maar rustig af, op 14 nov.”

De derde BN’er die meedoet is Viggo Waas. “Ik bewaar echt alles voor die ene, bijzondere avond“, zegt hij. “Maar dan krijg je ook echt alles.”

Bron: MC