Hilariteit in Jinek

Online: 10-08-2019.
Eva Jinek en Freek Vonk werden donderdag in haar talkshow continu herinnerd aan hun vroegere liefdesrelatie. . . . .. Medegasten René Mioch en Carlo Boszhard vonden het maar al te geestig dat de twee samen aan tafel zaten. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. De hilariteit aan tafel ontstond al aan het begin van de uitzending, toen Eva en Freek een kort onderonsje hadden met elkaar. “Ik vind het een heel gek gesprek dit, heel gek. Dit is helemaal De TV Kantine“, merkte Carlo op.

Daarop zei Mioch: “Ik vind het sowieso wel een spannende uitzending. Ik heb toch het gevoel dat ik met Angelina Jolie en Brad Pitt aan tafel zit, weet je wel. En dat tegen mij gezegd wordt: ‘Je mag het er niet over hebben!!!‘”

 

Eva: “Neeeee!!! Je gaat te ver, jongen!!! Freekie, we kunnen ze een uur lang gek maken, denk ik. Dat gaat zeker lukken.”

Freek: “Let’s do it!”

Later gaf Boszhard aan niet graag op vakantie te gaan zonder zijn kat. Freek daarop tegen Eva: “Jij vond het ook niet fijn om op vakantie te gaan vanwege je kat.”

Eva: “Dat klopt, maar ik durf het nog wel te doen.”

Carlo: “Dit is heel raar!!!”

Freek en Eva in koor: “Jullie maken het raar!!!”

Mioch: “Het is raar als je iemand vragen stelt en je eigenlijk denkt: ze weet precies het antwoord al.”

Eva: “Een boeiende uitzending wordt dit!”

Vlak voor het daadwerkelijke gesprek met Freek, zei Eva: “Iedereen denkt dat jij bovenop alle dieren al bent gesprongen…”

Carlo: “Dat is een heel gekke intro! Haal dat uit die autocue! Dat kan niet gezegd worden!”