Ik ben benieuwd

Online: 08-08-2019.
Johnny de Mol staat niet afwijzend tegenover het idee om ook een keer met Thierry Baudet op reis te gaan . . . .. voor zijn programma Waar is De Mol. Dat zegt de SBS 6-ster in gesprek met Playboy. Baudets ideeën over met name vluchtelingen staan haaks op die van De Mol. De heren zijn een wereld van verschil, maar toch denkt de tv-ster een leuke tijd te kunnen hebben met de leider van Forum voor Democratie. “Ik denk juist dat het wel interessante gespreksstof zou opleveren.”

Iedereen heeft wel een raakvlak met een ander, aldus De Mol. “Ik weet waar zijn hart sneller van gaat kloppen, van klassieke muziek bijvoorbeeld, maar ik ben benieuwd of hij dat ook heeft met goed doen voor anderen.”

 

De Mol doelt op zijn eigen barmhartigheid. “Ik ben een man, ik ben hetero en ik ben blank. Dan sta je in onze wereld al met 3-0 voor. Ik ben ook nog eens van goede komaf. Dat is 4-0. Ik vind iedereen die de mogelijkheid heeft om iets te doen voor anderen en dat niet doet al een pannekoek, maar ik vind mezelf met al mijn voorrechten de grootste pannekoek als ik niets doe.”

Dan over Baudet: “Ik ben benieuwd of hij vindt dat hij genoeg doet voor deze wereld.”