VI zomerstop

Online: 13-06-2019.
René van der Gijp is er helemaal niet blij mee dat Veronica Inside maandag met zomerstop is gegaan. Hij gaat het programma missen in de zomer. Dat heeft hij dinsdagavond gezegd in RTL Boulevard. Veel mensen zijn blij als ze op vakantie mogen, maar Van der Gijp hoort daar niet bij. “Nee, totaal niet. Ik vind het wel lekker maandag en vrijdag“, zegt hij over de twee wekelijkse uitzendingen op Veronica. “Heb ik tenminste iets om naar uit te kijken. Een hele lege week schiet ook niet op.”

Wat gaat Van der Gijp doen op vakantie? “Ik ga twee weken naar Ibiza om het die kleine een beetje naar de zin te maken daar. Hij heeft er wel zin in. Hij wordt 18, dus hij kan daar de cafeetjes in.”

 

Wilfred Genee kijkt terug op een prettig eerste jaar bij Talpa. “Ik moet zeggen dat het lekker gelopen is. Als je nagaat dat Johan inmiddels 98 is en dat hij onder de jeugdige kijkers nog steeds zo populair is, dat is wel bijzonder.”

Er is ook niet geruzied. Johan Derksen: “Ik zeg altijd: de hoogte van ons contract houdt onze solidariteit in stand.”

Eigenlijk wilde Derksen Boulevard helemaal niet te woord staan. Luuk Ikink: “Wij werden toch helemaal afgemaakt als programma zijnde?”

Olcay Gulsen: “Ja, klopt. Johan zei ook: ‘Ik wil eigenlijk helemaal niet eens met jou praten of met Boulevard. Het is een kutprogramma. Jullie knippen altijd alles eruit en dan verdraaien jullie het weer.’ Ik denk dat die man dat meent. Dat vindt de kijker ook interessant.”

“Hij vond mij ook niks, hoor. Dat is ook prima. Ik vind het ook wel weer grappig en stoer dat hij het gewoon zegt. Wilfred neemt het dan weer een beetje voor me op. Dat is ook het programmaconcept.”