Van 98 naar 63 kilo

Online: 11-06-2019.
Patty Brard mag dan wel een hoop gewicht zijn verloren, ze heeft geen loshangend vel. . . ..  .Ze is zo straks als een hoetetoeter. Dat heeft de presentatrice gezegd in het programma 6 Inside. Veel mensen die heel erg veel vet verliezen, kampen met een lijf vol loshangend vel, maar Brard niet. “Ik ben precies op het goede moment begonnen, toen ik nog geen 100 kilo woog, dus bij mij is het allemaal heel goed teruggekomen met bindweefselmassages en noem maar op“, zegt ze.

Bovendien heeft ze gewoon goed dna, aldus Brard. “Ik heb gelukkig ook heel goede Indische genen. Ik ben zo strak als een hoetetoeter, dus ik voel me echt helemaal goed.”

 

Brard heeft een gastric bypass ondergaan. “Je étén komt direct in je maag terecht. Je moet je hele leefstijl aanpassen. Mensen die zeggen: ‘Simpel, je legt er een knoop in en je valt af, zo kan ik het ook’, zou ik graag wel eens twee weken van mijn leven willen geven.”

Hoe zwaar weegt ze nu? “Ik zit rond de zestig kilo. Deze week is er zelfs een beetje bij gekomen. 63 weeg ik nu. Ik kom van de 98. Het bepaalt gewoon zelf wanneer het moet stoppen.”

“Je lichaam bepaalt dat. Dat is heel gek. Heel veel mensen op Instagram zeggen tegen mij: ‘Je moet niet meer afvallen, hoor! Je wordt te mager! Je gezicht valt in!’ Ja, jongens, je kan er niks aan doen. Jouw lichaam bepaalt wanneer het in opperste gezondheid verkeert en dan stopt het ook.”