Geen feest zonder Irene

Online: 13-05-2019.
RTL 4-ster Carlo Boszhard hoopt dat zijn baas Peter van der Vorst heeft gekeken naar de recente invalbeurten van Irene Moors naar Koffietijd. Daar was namelijk een vakvrouw aan het werk. Dat schrijft de presentator in zijn column in Televizier. Moors verdient een tv-contract, vindt hij. “Ik raakte onmiddellijk weer begeisterd door je vakvrouwschap. Soms zie je het nog op tv. Niet iemand die zomaar is neergezet uit populariteit, maar de perfecte combinatie van format en host“, zegt hij.

Boszhard realiseert zich dat Moors niet de jongste meer is en niet de meeste Instagram-volgers heeft. “Maar het presenteren van een ‘gezellige’ talkshow is je op je lange lijf geschreven.”

 

De presentatrice moet hiervoor beloond worden, aldus Boszhard. “Ik weet natuurlijk niet of Peter van der Vorst, Angela de Jong of iemand anders met macht heeft gekeken. Maar ik zag het en nu ik toch deze column heb, maak ik er gebruik van en blaas ik op mijn loftrompet.”

Van der Vorst moet in actie komen, vindt hij. “Hoe fijn het ook is dat Caroline Tensen en Frans Bauer recent bij RTL hebben getekend, als jij weer terugkomt neem ik pas écht een taartje.”

“Koffietijd af en toe presenteren is natuurlijk leuk, maar ik gun je een eigen programma, met of zonder mij naast je aan een tafel.”