Johnny versus John

Online: 15-03-2019.
Johnny de Mol heeft het plan van zijn vader John de Mol om zijn programma Down Met Johnny wat sneller. . ..  te maken tegengehouden. Dat vertelt de SBS 6-presentator in Veronica Magazine. John wilde het tempo in Down Met Johnny wat verhogen door meer verhalen in een aflevering te stoppen. “Kijk, ik vind dat ik goed ben in wat ik doe, dus daar moet hij zich niet mee bemoeien. Hij wilde bijvoorbeeld dat ik in Down met Johnny drie personen per aflevering zou gaan volgen.”

Dat wil Johnny niet. “Ik wil maximaal twee mensen volgen, omdat ik iedere kandidaat goed wil neerzetten en er geen hatseflats-snel-programma van wil maken. Het moet mooi en rustig zijn. Dan ga ik dus tegen hem in.”

Wil hij later eigenlijk net zo machtig en rijk worden als zijn vader? “Zo machtig zal ik nooit worden en zo rijk ook niet. Daar ben ik ook niet mee bezig. Mijn focus ligt op wat ik doe en wat ik leuk vind.”

“Ik vind het leuk met mijn gezin, ik vind mijn werk leuk en ik vind het belangrijk om op te komen voor de kwetsbare medemens. Iedereen die in de mogelijkheid is om een steentje bij te dragen aan een betere wereld en dat nalaat, vind ik een pannenkoek.”