The Voice blijft bij RTL

Online: 09-03-2019.
The Voice of Holland en de twee spin-offs The Voice Kids en The Voice Senior zullen ook de komende drie jaar. . .. .  te zien zijn op RTL4. Eerder gingen er geruchten dat de talentenjachten mogelijk worden uitgezonden op SBS, nadat John de Mols Talpa Network de zendergroep kocht.

Het gaat om alle drie de formats: de 'reguliere' The Voice, The Voice Kids en The Voice Senior, meldt RTL vrijdag in een persbericht. Deze zullen "minimaal" de komende drie jaar bij RTL te zien zijn.

Krabbé blijft het programma presenteren en zal dit doen met Chantal Janzen. Hij werd voorheen bijgestaan door Wendy van Dijk, die in januari overstapte naar SBS. Krabbé en Janzen presenteerden eerder samen het derde seizoen van Idols.

The Voice Kids zal Krabbé presenteren met Jamai Loman en in The Voice Senior is hij te zien met Lieke van Lexmond. Dit laatstgenoemde programma zal in augustus te zien zijn, in november gevolgd door het tiende seizoen van The Voice of Holland. Na afloop hiervan zal The Voice Kids worden uitgezonden.

Wie als coaches te zien zijn in de talentenjacht wordt later bekendgemaakt, meldt RTL.