Nieuwe Erland Galjaard

Online: 11-02-2019.
Peter van der Vorst is definitief benoemd tot de opvolger van Erland Galjaard bij RTL Nederland. Hij gaat per 1 maart aan de slag als Directeur Content en Marketing. . . . . Dat heeft de zendergroep vandaag laten weten. Van der Vorst wordt eindverantwoordelijk voor alle vormen van content op de zenders en digitale consumentenplatformen van RTL, zoals RTL XL en Videoland. “Onder zijn verantwoordelijkheid valt ook de marketing van de content“, zo laat RTL weten.

Peter van der Vorst: “RTL is het mooiste en meest veelzijdige mediabedrijf van Nederland. Programma’s en dramaseries worden hier echt met hart en ziel gemaakt. Ik kijk er naar uit om de kennis en ervaring die ik in de afgelopen 25 jaar heb opgedaan als presentator en producent nu in te zetten als Directeur Content en Marketing.”

“Het is een enorme eer én uitdaging om in deze turbulente mediatijden inhoudelijk verantwoordelijk te zijn voor alle zenders en online platformen, waaronder Videoland. Ik verheug me op de samenwerking met het geweldige content-team. Ik geloof dat we samen nog beter kunnen inspelen op de behoeftes van de Nederlandse kijker.”