Ik blijf mezelf!

Online: 07-02-2019.
Natasja Froger heeft zich na slechts één aflevering teruggetrokken uit het nieuwe RTL 4-programma Rotcenten. . .. . , dat ze samen met Annemarie van Gaal zou maken. Dat heeft ze bevestigd voor de camera van Shownieuws. Rotcenten zou een soort Bonje met de Buren worden, maar dan met mensen die boos zijn over geldkwesties in plaats van gehorige vloeren. “Ik kies m’n programma’s altijd met m’n hart en hier heb ik na één draaidag over gedacht: dit ben ik niet“, aldus Froger.

Ondanks dat het bij uitstek een programma is waarbij je een uur lang bezorgd kan kijken, wilde Froger er toch van af. “Ik moet bij mezelf blijven en gelukkig voor mij hadden ze de cases nog niet helemaal rond, dus was het toch nog niet compleet.” 

Froger heeft daardoor niet een heel team in de steek gelaten. “Ik kon dus heel makkelijk zeggen: ‘Jongens, hier moeten jullie iemand voor zoeken die iets harder is en het dan zeker gaan maken, want het is een mooi format.’”

“Ik ben er gewoon niet hard genoeg voor en dat ga je dan ook zien. Je gelooft mij dan ook niet. Ik ben nou eenmaal het liefst mezelf en anders moet ik een rol gaan spelen en dat kan ik niet.”

RTL laat weten het programma voorlopig niet op te nemen in het uitzendschema.