BankGiro Miljonairs

Online: 06-02-2019.
RTL 4 blaast het programma Lotto Weekend Miljonairs nieuw leven in. Na een pauze van elf jaar is Robert ten Brink. . . .  vanaf zaterdag 25 mei weer te zien met de quizshow. Dat heeft de presentator vanavond onthuld in RTL Boulevard. Lotto Weekend Miljonairs krijgt wel een nieuwe sponsor en daarmee ook een nieuwe titel: BankGiro Miljonairs. “Ik vind het de allerbeste quiz ter wereld. Ik kan eigenlijk niet wachten. Ik ben een paar maanden geleden al gebeld“, vertelt hij.

Ten Brink wil al jaren dat het programma terugkeert. “Ze vroegen: ‘Heb je er tijd voor?’ Ik zei: ‘Al moet het ‘s nachts. Dat maakt me echt niet uit.’”

 

De opzet van het programma blijft hetzelfde: kandidaten kunnen maximaal 1 miljoen euro winnen als ze een reeks vragen goed beantwoorden. Ze kunnen gebruikmaken van een aantal hulplijnen.

Robert ten Brink presenteerde Lotto Weekend Miljonairs van 1999 tot 2006 op SBS 6 en van 2006 tot 2008 op RTL 4. In 2011 keerde de show voor even terug op SBS 6 met Jeroen van der Boom aan het roer..

Het programma is vanaf 25 mei elke zaterdagavond om 21.30 uur te zien op RTL 4.