Michael J. Fox zet tattoo

Online: 11-01-2019.
 Op zijn 57e heeft Michael J. Fox zijn lichaam voor het eerst in z'n leven voorzien van een tatoeage. De acteur liet een zeeschildpad zetten bij Bang Bang Tattoos in New York en plaatste het eindresultaat op Instagram.

Eigenaar van de tattooshop, Jon Bang Bang, lichtte de tatoeage toe in Inked Magazine. "Hij vertelde me dat er op een gegeven moment een transformatie in zijn loopbaan kwam toen hij aan het zwemmen was in Saint John."

"Hij kwam een zeeschildpad tegen, die een stuk van zijn schild miste en een litteken op zijn kop had. Het dier stond toe dat Michael een half uur met hem mee mocht zwemmen, waarna hij een belangrijke beslissing over zijn carrière maakte. Dus voor hem is die schildpad heel belangrijk", aldus de eigenaar.

De tatoeëerders plaatsten zelf ook een foto op Instagram, waarop ze te zien zijn met de acteur en zijn eerste tatoeage. Hij bedankte hen met gesigneerde Marthy McFly spullen, zijn personage uit de film Back To The Future. De mannen kregen sneakers en een flyboard.