The Voice-debuut matigt

Online: 03-11-2018.
Het coachdebuut van rapper Lil’ Kleine in The Voice of Holland is niet onopgemerkt gebleven. Kijkers laten zich via sociale media massaal uit over de 24-jarige Jorik Scholten, die dit seizoen van de talentenjacht der talentenjachten wil winnen.
Drank & Drugs-zanger Lil’ Kleine zette zijn imago als brutale aap . . . . . uit Amsterdam direct bij zijn introductie maar even aan. ,,Ik doe alles om te winnen! Slaan, steken, spugen, alles. Degene die meent dat ik niet goed genoeg ben om hier te staan, daar heb ik niks mee te maken’’, riep hij zijn publiek toe.

Dat, zijn commentaar over de auditerende kandidaten (‘wat je gedaan hebt man, ik wil je laten weten dat het echt heel dik is!’), en zijn latex legging, worden gemengd ontvangen. Zo vragen kijkers zich af waarom juist Lil’ aan de coaches is toegevoegd en vindt iemand hem ‘raar en bijzonder'. ,,Dankzij Jorik weet ik waarom ik geen latex broeken draag’’, luidt het oordeel over zijn outfit. Er klinken ook positieve geluiden, onder meer van The Voice-liefhebbers die het hem ‘helemaal zo gek nog niet’ vinden doen en ‘verrassend’ noemen. ,,Ik denk dat hij heel veel mensen gaat verbazen’’, aldus een twitteraar.

Hart op de tong
In februari werd bekend dat Lil de vervanger van Miss Montreal-frontvrouw Sanne Hans was. ,,Ik vind het spannend. Mijn verwachting is een leuk seizoen. Ik kom hier wel om te winnen’', blikte hij vooruit. De rapper is niet de enige die dit seizoen het hart op de tong heeft. Ook Waylon en Ali B schuwen pittige commentaren niet. De Haagse rockchick Anouk is de enige vrouw op een rode stoel. Voor een clash met haar deinst Lil’ Kleine niet terug.

Jorik bekijkt zijn The Voice-debuut overigens niet vanaf zijn eigen bank. De Jordanees verblijft momenteel met zijn verloofde Jaimie Vaes (28) op het Afrikaanse eiland Zanzibar.

Bron: AD