Gordon over verhuizing Voice of Holland

Online: 14-09-2018.
John de Mol heeft met RTL gepraat over een verhuizing van The Voice of Holland naar SBS.. . . .  Het zal ontaarden in een juridisch steekspel. Dat heeft Gordon, die vanaf januari aan de slag gaat voor De Mols SBS, donderdagavond gezegd in RTL Boulevard. De Mol wil zijn hitshow The Voice naar SBS halen om de kijkcijfers van zijn zender op te krikken. “Er zijn gesprekken geweest. Dat weet ik. Daar is niet zo heel erg veel uitgekomen. Dan is het een kwestie van een juridisch steekspel.”

RTL heeft gewoon het recht om The Voice uit te zenden en zal daar ook aan vasthouden, stelt Gordon. “Ik begrijp ook dat je niet zomaar een contract kan verbreken of programma’s mee kan nemen, dus dat zal echt nog wel wat voeten in de aarde hebben, maar John kennende heeft hij het natuurlijk goed dichtgetimmerd.”

Gordon zat eerder deze week nog in Pauw. Toen hij gevraagd werd of hij The Voice Senior, waarin hij jurylid is, graag mee zou nemen naar SBS, antwoordde hij: “Wat mij betreft wel, ja. Zeker.”

Mogelijk vertelt John de Mol vanavond meer over zijn plannen met The Voice. Dan is hij te gast in RTL Late Night met Twan Huys, waarin de winnaar van The Voice Senior bekend wordt gemaakt.

Bron: mediacourant.nl