Valerio Zeno niet uit onvrede vertrokken BNNVARA

Online: 14-09-2018.
Valerio Zeno is niet uit onvrede vertrokken bij BNNVARA. . . .. Sterker nog: hij wilde graag nog een seizoen van Over Mijn Lijk maken, maar de omroep wilde niet. Dat heeft de presentator laten weten aan RTL Boulevard. BNNVARA onthulde gisteren dat Zeno na tien jaar weg is bij de omroep, omdat beide partijen ‘de laatste jaren uit elkaar zijn gegroeid’, bijvoorbeeld omdat hij graag amusement wilde presenteren. Nu klinkt het alsof hij uit onvrede is vertrokken, maar dat is niet zo, zegt Zeno.

Zeno: “Het is niet zo dat ik stampvoetend het pand heb verlaten omdat ik geen show kreeg hoor. Sterker nog, ik wilde graag nog een seizoen van Over Mijn Lijk maken, desnoods freelance, maar dat mocht niet, dus de vork zit iets anders in de steel. We zijn met name de laatste twee jaar uit elkaar gegroeid. Dat soort dingen gebeuren.”

De presentatie van Over Mijn Lijk gaat nu naar Tim Hofman. “Ik mag het mooiste programma van de Nederlandse televisie maken. trots, vereerd en ik beloof dat het bijzonder wordt.”

De eerste aflevering van het nieuwe Over Mijn Lijk is in 2019 te zien op NPO 1.

Bron: mediacourant.nl