Jan & John's samenwerking

Online: 12-09-2018.
Jan Versteegh heeft veel vertrouwen in de samenwerking met zijn nieuwe werkgever John de Mol. . . Dat vertelt de presentator, die op 1 januari overstapt van BNNVARA naar Talpa TV, in De Telegraaf. Versteegh had gelijk een goede klik met de mediamiljardair. “Met John de Mol klikte het meteen. Die man lééft voor tv. Toen ik meedeed aan It takes 2, bemoeide hij zich zelfs met de schoenen van de achtergrondzangers. Hij hoeft dat natuurlijk niet, maar hij doet het wel“, zegt het tv-talent.

Is het niet irritant als iemand kritiek uit op ieder wissewasje? “Sommige mensen gaan bij kritiek met de armen over elkaar staan. Zo ben ik niet. Als je ambitieus bent, kun je maar beter luisteren naar wat mensen te zeggen hebben. Zeker als het John de Mol is.”

Veel mensen stappen voor het geld over naar De Mol, anderen bijvoorbeeld omdat ze een vrijheidsstrijder zijn. Hoe staat Versteegh daar in? “Ook bij BNNVARA verdiende ik al een heel mooi salaris. Maar iedereen die van baan wisselt, wil er ook financieel niet op achteruit. Ik vorm daarop geen uitzondering.”

“Wel heb ik enkel en alleen om inhoudelijke redenen voor Talpa gekozen. Wat mensen daar verder van zeggen, interesseert me niet. Er wordt wel meer gezeurd. Hoge bomen vangen veel wind, maar ook veel zon.”

Bron: mediacourant.nl