Wederom lof voor Glennis Grace

Online: 12-09-2018.
Glennis Grace heeft dinsdagavond een staande ovatie van de jury . . . . . van America's Got Talent gekregen voor haar optreden in de halve finales.

De Nederlandse zong in de live-uitzending van het Amerikaanse programma het nummer This Woman's Work van de Britse zangeres Kate Bush.

Jurylid Simon Cowell noemde haar optreden "het beste van deze avond tot nu toe". "Je stem is prachtig, de keuze voor het nummer was fantastisch. En zien hoe je zoon en jij met elkaar omgaan is heel emotioneel."

Collega Mel B kwam in eerste instantie niet verder dan "yes, yes, yes". "Dit is een van mijn lievelingsnummers en jij zong het zo mooi. Iedere noot was perfect, de manier waarop je het bracht, hoe je eruitziet, echt alleen maar ja!", aldus de ex-Spice Girl.

"Ik kan dat 'ja' alleen maar voortzetten", aldus Heidi Klum. "Ieder moment met jou is een speciaal moment, een gedenkwaardig moment. Iedere keer laat je ons weer zien dat jij in de finale moet staan. Je verdient het, je bent fantastisch."

Jurylid Howie Mandel twitterde meteen na het optreden: "Dit was perfectie". "Je bent de eerste die geen last van de zenuwen heeft, de eerste die er echt staat", aldus Mandel in zijn jurycommentaar.