Huisman Comeback?

Online: 13-02-2018.
Henny Huismans hang naar Hilversum is niet kapot te krijgen. Nu werkt hij weer aan een pilot. . .. .  voor een nieuwe talentenjacht. Dat laat hij weten in De Telegraaf. Huisman heeft veel vertrouwen in het nieuwe programma-idee. Hij gaat er vol voor. “Ik kijk uit naar het verder oppakken van mijn, door Frank Timmer geïnitieerde, tv-pilot waarin ik en mijn goede vriend Rein Sluik muzikale talenten niet langer naar de studio laten komen, maar waarin we ze zelf bezoeken.”

De presentator vervolgt: “Men zal niet meer afhankelijk zijn van rokende liften en draaiende stoelen, maar van confronterende zaken die letterlijk voor hun neus staan. De montage is vorige week afgerond en ziet er spectaculair uit.”

Huisman, die stelt dat zijn Soundmixshow de inspiratie was van álle talentenjachten die tegenwoordig op tv zijn, baalt ervan dat hij het afgelopen halfjaar zo weinig op tv was door zijn fietsongeluk in de zomer.

“Wat te denken van deelnemen aan televisieprogramma’s met fysieke elementen erin (hij moest De Curling Quiz afzeggen, red.). Die gaan nu allemaal aan mijn neus voorbij, maar moet ik straks, als alles gaat zoals mijn dokter Jaap Quist en ik hopen, wel weer kunnen doen.”