Storing

Online: 12-02-2018.
Anouk was vrijdagavond zó verbaasd dat haar pupil Kimberly het veld moest ruimen in The Voice of Holland, dat ze het hele programmaformat op de hak nam. . . . “Dat gaat er mis als wij geen punten mogen geven. Het is een idioot volk, they don’t know. Dit is hetzelfde als je mensen het songfestivalliedje laat kiezen. Dat moet je aan mensen overlaten die er een beetje verstand van hebben“, gaf ze aan. Maar Kimberly denkt dat er misschien wel gestemd is, maar er iets is mís gegaan met het stemmen.

Kimberly denkt dat niet zomaar. Diverse mensen konden op een of andere manier niet op Kimberly stemmen, bracht het AD naar buiten. En dat vindt de zangeres zelf ook wel een beetje vreemd, ondanks dat RTL stelt dat er niets fout is gegaan.

“Ik weet eigenlijk niet hoe het komt dat ik mijn koffers moest pakken. Wat het het liedje? En mensen zouden, zo werd op sociale media beweerd, niet op mij hebben kunnen stemmen wegens een technische storing. Maar RTL benadrukt dat er niks aan de hand was. Ach, ik laat het maar zo. Het is zoals het is. Speculeren heeft geen zin.”

Hoe dan ook: Kimberly was behoorlijk verdrietig om haar exit en heeft naderhand flink lopen huilen. Inmiddels gaat het alweer wat beter. “Mmm, ik had ook wel in de eindshow willen staan. Gelukkig wacht mij nog veel moois. Zo mag ik meedoen met de Ladies of Soul in de Ziggo Dome. Hoe gaaf is dat!”