Het Mooiste Meisje

Online: 11-02-2018.
Als er een BN’er-editie van Het Mooiste Meisje van de Klas komt, dan zou presentator Jaap Jongbloed. . ..  . graag eens RTL 4-presentatrice Chantal Janzen te gast hebben. Dat heeft de Avrotros-ster gezegd op 100% NL. Jongbloed hoeft niet lang na te denken als hij wordt gevraagd welke bekende vrouw hij wel zou willen. “Ik denk dan aan Chantal Janzen. Dat lijkt me wel een mooie om eens even onder de loep te nemen en te kijken wie er allemaal bij Chantal Janzen in bed zijn gekropen.“

Toevallig denkt de radio-dj van dienst er net zo over. Jongbloed: “Zie je wel hoe wij mannen het dan toch wel eens zijn over wie dan de leukste is?”

 

Tot nu toe staan er steeds onbekende vrouwen centraal in het programma. “Er zijn drie meiden die al jaren dit programma doen en precies weten welke dames we wel of niet moeten selecteren van wat er aangedragen wordt. Op het laatst is er een lijst met allerlei types, gaan we om tafel zitten en kiezen we er zes uit.”

Ook dj Ruud de Wild gaf onlangs aan gek te zijn op Chantal Janzen. Het valt hem op dat zij amper in de roddelbladen staat. Kennelijk is aandacht geen voeding voor haar, aldus De Wild.

De radio-dj: “Ik denk inderdaad wel dat het aan de persoon ligt. Chantal Janzen zie je nooit in zo’n blad en Wendy van Dijk wel. Ze doen hetzelfde werk. Het ligt eraan of je een artiest bent of een ster. Chantal Janzen is een artiest.”