Boek met exclusieve foto's

Online: 19-08-2017.
Beyoncé presenteert  haar 600-pagina's tellende koffietafelboek How To Make Lemonde. . . . dat vol unieke boodschappen zit. Net als haar meest recente album Lemonade.
Lemonade gaat over haar toen ontrouwe echtgenoot Jay-Z. Het zit vol woede, onrecht en kracht om toch weer overeind te komen na te zijn bedrogen. Maar het album gaat niet alleen over huwelijksproblemen. Queen Bey zingt ook over de positie van de zwarte vrouw en daarover is genoeg te zien in haar nieuwe fotoalbum.

Het boek zit vol exclusieve foto's, overgebleven scenes en kunst die gaan over de spraakmakende kleding die Beyoncé draagt om haar boodschap over te brengen. Want zoals inmiddels wel duidelijk is, betekent kleding meer dan alleen maar lapjes stof voor de zangeres. Dat blijkt uit de foto's die ze gebruikte om de zwangerschap en geboorte van haar pasgeboren tweeling aan te kondigen.
Het koffietafelboek is voorzien van foto's waarop Bey betekenisvolle outfits draagt. Van lichaamsbeschilderingen tot hoofdbanden (klederdracht van Creoolse slaven als onderdeel van de raciale onderdrukking), alles wat de moeder van Blue Ivy draagt, heeft een boodschap.

Wat er verder nog meer voorbijkomt in de Beyoncé-bijbel, zijn persoonlijke geschriften, familiefoto's en foto's van haar optredens en videoclips.
Mocht je het boek willen kopen, dan kan dat hier. Je krijgt 'm inclusief vinylplaat. Er zit wel een flink prijskaartje aan, want het kost zo'n 255 euro.


Bron: AD