Leo en Kate samen?

Online: 17-08-2017.
Zou het? Fans van Leonardo DiCaprio (42) en Kate Winslet (41) duimen dat het eindelijk prijs is tussen de twee. . . .. . Sinds ze elkaar leerden kennen op de set van 'Titanic' - en zo het meest legendarische filmkoppel van de laatste 20 jaar werden - zijn ze vrienden voor het leven. Maar foto's van hun vakantie in Saint-Tropez doen vermoeden dat er véél meer aan de hand is.

Zelden brachten enkele foto's zo'n geruchtenstroom op gang. De hoerakreten op sociale media zijn talrijk, al valt er hier en daar ook teleurstelling te horen. Want al die blonde scharrels met wie Leo zich de voorbije jaren bezighield: de diehardfans wisten dat die geen lang leven beschoren zouden zijn. Maar nu hij aan Kate gelinkt wordt, zou het wel eens voorbij kunnen zijn met 'eeuwige vrijgezel' DiCaprio. Op vakantie aan de Côte d'Azur weken ze alleszins geen moment van elkaars zijde.

Leo en Kate, dat moet wel grote liefde zijn. Toen ze twintig jaar geleden voor het eerst samen op de set stonden van 'Titanic', klikte het meteen. Op dat moment waren ze nog vrij onbekend en doordat ze samen - dankzij het monstersucces van de film - in een mediastorm terechtkwamen, smeedden ze een band voor het leven. Het feit dat Kate hem al kent van voor hij wereldberoemd werd, zorgt ervoor dat DiCaprio haar door en door vertrouwt. Hij weet dat het haar niet om zijn bekendheid of zijn geld te doen is. Volgens insiders houdt Leo dan ook al twintig jaar van haar, en is de reden voor zijn voortdurende gescharrel met fotomodellen dat hij nooit meer een vrouw zoals Kate is tegengekomen.